Boa Renovations

Een realistische beleving

Boa Renovations staat garant voor kwaliteitsbouw, vakmanschap en maatwerk. Wij zijn een betrouwbare totaalservice en één aanspreekpunt die het volledige bouwproces in handen heeft.

Het bestaande wordt op waarde geschat en komt samen met het nieuwe. Gemoderniseerd met de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie. Stijl en afwerking zetten een tijdloos hoge standaard. Het is alsof u de ruimte voor het eerst ziet.

We voorzien in volledige renovatie en uitbouw van uw woning of bedrijfspand. Van sloop tot heropbouw, timmerwerk tot sanitair, we nemen het volledig voor onze rekening. Dit doen we met de beste materialen en slimme, innovatieve technieken zoals houtskeletbouw, vloerverwarming en ecologisch verantwoorde boilers. U houdt altijd het overzicht over het project dankzij de 3d visualisatie van het beoogde resultaat, en de vaste stappen die we met u doorlopen. Met uw wensen brengen we het project naar een hoger niveau.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Uitbreidingen in houtskeletbouw

 

Voor uitbreidingen aan woningen kiezen we voor de duurzame oplossing van houtskeletbouw. Deze beproefde techniek kent een groot aantal toepassingsmogelijkheden. U hebt alle vrijheid in uw keuze: modern, traditioneel, robuust. Elke gewenste uitstraling is mogelijk – u bent de architect. Houtskeletbouw sluit bovendien aan op onze visie van ecologisch bouwen. We werken bijvoorbeeld uitsluitend samen met Belgische houtleveranciers die duurzaamheid en kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij. De bossen waar het hout vandaan komt, worden beheerd volgens de richtlijnen van duurzaam bosbeheer (PEFC en FSC).

Houtskeletbouw is daarnaast een tijdbesparende oplossing in vergelijking met traditioneel bouwen. De losse onderdelen van de uitbouw worden in ons werkatelier namelijk al op maat voorbereid. De pref-fabconstructie installeren we vervolgens in no-time bij u op locatie.

SLUIT PROJECT

Bouw Proces

01.

Advies van een Specialist

Tijdens een kennismakend gesprek kunt u rekenen op professioneel advies. Samen bepalen we de haalbaarheid van uw project en bieden wij de geschikte oplossing.

02.

Prijsindicatie en schetsvoorstel

Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht krijgt u een samenwerkings-
voorstel. Na goedkeuring begint de schetsfase waarin uw project duidelijk een beeldvorming krijgt.

03.

Ontwerp en berekening

Het definitief ontwerp is gemaakt en alle bouwberekening zijn klaar. In deze fase hebben we een plan van aanpak, worden de werken voorbereid en kan het project van start.

04.

Bouw en uitwerking

De renovatie of verbouwing wordt uitgevoerd door ons team van vakmensen. Aan ieder detail wordt gedacht tijdens deze uitvoerende fase.

05.

Oplevering van uw project

Bij de oplevering overhandigen wij u de bijhorende garanties. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig afgerond project wat staat als een huis.

Boa interior werkt alleen op afspraak

+32(0)14 72 00 55 info@boa-interior.be Btw BE 0894.165.301