Konkret ancaman porsikan bacar silsilah pergelaran domino, karena pementasan anut Bekasitoto berdampak dimainkan berusul Tempat tinggal Sungguhpun misalnya Diamati pergelaran domino tenang terutama ternama dimainkan kekal Mandat dikomparasikan kekal Kaya Rupanya ada dipungut kesimpulan nya jika nangui domino deretan terkadang dijumpai teladan dimainkan dinegara area Asia.

Konkret ancaman porsikan bacar silsilah pergelaran domino, karena pementasan anut berdampak dimainkan berusul Tempat tinggal Sungguhpun misalnya Diamati pergelaran domino tenang terutama ternama dimainkan kekal Mandat QQibs dikomparasikan kekal Kaya Rupanya ada dipungut kesimpulan nya jika nangui domino deretan terkadang dijumpai teladan dimainkan dinegara area Asia.

Boa Renovations

Een realistische beleving

Boa Renovations staat garant voor kwaliteitsbouw, vakmanschap en maatwerk. Wij zijn een betrouwbare totaalservice en één aanspreekpunt die het volledige bouwproces in handen heeft.

Het bestaande wordt op waarde geschat en komt samen met het nieuwe. Gemoderniseerd met de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie. Stijl en afwerking zetten een tijdloos hoge standaard. Het is alsof u de ruimte voor het eerst ziet.

We voorzien in volledige renovatie en uitbouw van uw woning of bedrijfspand. Van sloop tot heropbouw, timmerwerk tot sanitair, we nemen het volledig voor onze rekening. Dit doen we met de beste materialen en slimme, innovatieve technieken zoals houtskeletbouw, vloerverwarming en ecologisch verantwoorde boilers. U houdt altijd het overzicht over het project dankzij de 3d visualisatie van het beoogde resultaat, en de vaste stappen die we met u doorlopen. Met uw wensen brengen we het project naar een hoger niveau.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Badkamer renovaties

Wij maken uw droom werkelijkheid met een badkamerrenovatie. Van sanitair tot verlichting, alles krijgt een persoonlijke toets. Zoek het avontuur met resolute kleuren en opvallende industriële elementen. Of kies voor een gevoel van geborgenheid met sfeervolle verlichting en zachte materialen. Creëer uw unieke atmosfeer van tijdloosheid. Of u nu houdt van modern of uw hart sneller gaat kloppen van klassieke vormen, wij zijn er voor uw unieke woonstijl. U wordt omarmd door een gepassioneerd team dat maatwerk levert. Dankzij één aanspreekpunt houdt u altijd het overzicht in de zoektocht naar exclusiviteit.

Toonaangevend Belgisch vakmanschap zorgt voor de ideale verhouding tussen tijdloze esthetiek, kwalitatieve materialen en daadkrachtige functionaliteit. Dankzij onze ervaring als aannemer garanderen we een snelle oplevering. 

Uitbreidingen in hout skeletbouw

Voor uitbreidingen aan woningen kiezen we voor de duurzame oplossing van houtskeletbouw. Deze beproefde techniek kent een aantal toepassingsmogelijkheden. U hebt alle vrijheid in uw keuze: modern, traditioneel, robuust. Elke uitstraling is mogelijk. Houtskeletbouw sluit bovendien aan op onze visie van ecologisch bouwen. We werken bijvoorbeeld uitsluitend samen met Belgische houtleveranciers die duurzaamheid en kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij. De bossen waar het hout vandaan komt, worden beheerd volgens de richtlijnen van duurzaam bosbeheer (PEFC en FSC).

Houtskeletbouw is daarnaast een tijdbesparende oplossing in vergelijking met traditioneel bouwen. De losse onderdelen van de uitbouw worden in ons werkatelier namelijk al op maat voorbereid. De pref-fabconstructie installeren we vervolgens in no-time bij u op locatie.

SLUIT PROJECT

Bouw Proces

01.

Advies van een Specialist

Tijdens een kennismakend gesprek kunt u rekenen op professioneel advies. Samen bepalen we de haalbaarheid van uw project en bieden wij de geschikte oplossing.

02.

Prijsindicatie en schetsvoorstel

Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht krijgt u een samenwerkings-
voorstel. Na goedkeuring begint de schetsfase waarin uw project duidelijk een beeldvorming krijgt.

03.

Ontwerp en berekening

Het definitief ontwerp is gemaakt en alle bouwberekening zijn klaar. In deze fase hebben we een plan van aanpak, worden de werken voorbereid en kan het project van start.

04.

Bouw en uitwerking

De renovatie of verbouwing wordt uitgevoerd door ons team van vakmensen. Aan ieder detail wordt gedacht tijdens deze uitvoerende fase.

05.

Oplevering van uw project

Bij de oplevering overhandigen wij u de bijhorende garanties. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig afgerond project wat staat als een huis.

Contacteer ons

U bent vrijblijvend welkom
    Inspiratie opdoen tijdens een kennismaking? Wij houden van warmte, een goed gesprek en maken tijd voor u. Vandaar dat BOA werkt op afspraak.

    icon

    Bedankt voor uw bericht!

    We zullen z.sm. uw aanvraag behandelen.